{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "user": { "email": "" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Gri ile Uyumlu Renkler ve Dekorasyon Ürünleri

Gri ile Uyumlu Renkler ve Dekorasyon Ürünleri

Modern ev dekorasyonunun renkleri, günümüzde oldukça geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Beyazın onlarca farklı tonu, gri renk skalasının muhteşem notaları ve daha pek çok farklı renk ile ev düzeni kurulabilmektedir. Özellikle soğuk tonlar arayanların ve evini daha geniş göstermek isteyenlerin tercihleri arasında açık gri tonları yer almaktadır. Gri boya tonları ile uyumlu renkler ve bu tonlarda seçebileceğiniz dekoratif ürünler, Madame Coco’da sizleri bekliyor

.

• Kırmızı, gri ile uyumlu renkler arasında en sıra dışı olanıdır. Her düzenlemede kullanılamayacak olan bu renk kombinasyonu, salon ve oturma odalarında küçük detaylarla yerleştirilebilmektedir. Açık gri tonlarındaki koltuklarınızın üzerine serebileceğiniz kırmızı ve pembe renklerdeki örtüler, odaya inanılmaz güzel bir atmosfer kazandıracaktır. Duvarda kullanılan gri tonları için de kırmızı çerçeveli aynalar, rengarenk tablolar veya duvar saatleri, oldukça uyumlu görünecektir. Dekorasyon konusundaki en büyük yardımcınız Madame Coco’dan; Garlen Saat, Emilo Saat, Aphelie Koltuk Şalı ürünlerini satın alarak salonunuza muhteşem bir hava katabilirsiniz.


• Mavi, soğuk bir renk olması sebebi ile gri ile uyumlu renkler arasında yer almaktadır. Mavinin koyu ve canlı tonları ile harika dekorasyonlar yapabilirsiniz. Mavi koltuklarınıza gri şal atabilir, gri masanızın üzerini mavi örtülerle kapatabilir veya balkonunuzun gri renkli duvarına Guyana Duvar Süsü gibi dekoratif öğeler asabilirsiniz.

• Sarı ile gri uyumu, göz kamaştırıcı bir şıklık getirmektedir. Özellikle koyu gri ile koyu ve mat sarı uyumu, duvar dekorasyonlarında oldukça sık tercih edilmektedir. Gri tonları, yanına geldiği rengi patlatan bir özelliğe sahiptir. Bu ışıltının hakkını en iyi veren renk ise kuşkusuz sarıdır. Gri tonları ile boyadığınız duvarınıza, ahşap çıtalar ekleyip bunları koyu sarı yapabilirsiniz. Modern ve şık görünecektir.


• Siyah ve beyaz renklerinin karışımı olarak bilinen gri renk, elbette bu iki renk ile de harika bir uyum sergilemektedir. Bunlara kırmızı noktalar eklendiğinde ise ortaya adeta görsel bir şölen çıkmaktadır. Gri zemin döşemenizin üzerine siyah, beyaz ve kırmızı tonlarının yer aldığı bir halı serebilir ve bu muhteşem uyumun tadını çıkarabilirsiniz.

Dekorasyonda gri renge en çok hangi renk yakışır?

Söz konusu evin tümü değil de küçük bir bölümü ise griye uyan renkler arasından sarı ve kırmızı tercih edilebilmektedir. Hem griye hem de birbirine uyumlu renkler olan sarı ve kırmızı, evinize ufak bir dokunuş yapsanız dahi kendilerini öne çıkaracaktır. Dümdüz gri bir tezgah üzerine yerleştireceğiniz sarı yağdanlıklar, gri masa örtünüzün üzerine koyacağınız sarı meyve sepeti içerisindeki kıpkırmızı elmalar küçük ama oldukça etkili bir dekorasyon olacaktır.

Dekore edeceğiniz oda yatak odanız ise griye yakışan renkler arasından kırmızıyı seçmek isteyebilirsiniz. Gri duvarlarınızın önüne koyu kırmızı-kahve tonlarında bir komodin yerleştirebilir veya gri makyaj masanızın üzerine kırmızı çerçeveli bir ayna koyabilirsiniz.

Açık gri duvar rengine hangi renk dekorasyon ürünleri yakışır?

Gri ev dekorasyonu, yapması en keyifli işlerden birisidir. Çünkü açık gri tonları, yanına hangi rengi koyarsanız koyun sofistike bir hava katacaktır. Gri duvarlarınız için yapabileceğiniz düzenlemeleri ise şöyle sıralayabiliriz:


• İlk düzenleme önerisi dekoratif ürünlerle değil boyalarla olandır. Açık gri duvarınızın bir kısmına, çapraz koyu gri şeritler, koyu sarı geometrik şekiller ve kırmızı tonlarında büyük daireler çizebilirsiniz. Önüne yerleştireceğiniz büyük salon bitkilerinizi saksıları ile birlikte Adelphine Büyük Hasır Sepet içerisine koyarak harika bir köşe sahibi olabilirsiniz.


• Koridor veya giriş holünüzde bulunan açık gri duvarınızın bir kısmına, ahşap çıtalar yardımıyla doku kazandırabilirsiniz. Tavan hizasına dek yükselteceğiniz çıtaları düzenli aralıklarla yerleştirdikten sonra sarı renge boyayabilir ve aralarına Bastien Saat’in yanı sıra kırmızı çerçeveli minik aynalar koyabilirsiniz.


• Son dönemlerde oldukça sevilen makrome el işleri, gri renk duvarlar için biçilmiş kaftandır. Salonunuzun veya oturma odanızın duvarına bu şık el işi ürünleri asabilir, etrafını ise Pigna Çerçeve ve Esperanza Çerçeve’nin içine koyacağınız kurutulmuş çiçekler ile süsleyebilirsiniz.

Gri Boya Tonları ile Dekorasyon Fikirleri

Gri renk tonları ile yapılabilecek dekorasyon fikirleri oldukça fazladır. Minimal düzenlemelere en çok yakışan ise kuşkusuz çiçeklerle yapılanlardır.


• Açık veya koyu gri tonlarındaki balkon duvarlarınıza sabitleyeceğiniz askılara Fulberte Saksılı Çiçek ve Zofie Saksılı Çiçek ürünlerini Madame Coco’dan satın alarak asabilirsiniz.


• Yatak odanızın duvarlarından gelen açık gri tonlarını hareketlendirmek için Orient Cadre Halı’yı kullanabilir ve hayatınızın en renkli dakikalarında kırmızı tonlarının size eşlik etmesini sağlayabilirsiniz.


• Salonunuzun veya oturma odanızın gri tonlarındaki duvarları veya mobilyalarının yarattığı kasveti, Vague Kırlent Kılıfı’nı kullanarak yıkabilirsiniz.

Gri Tonların Hakim Olduğu İç Mekan Dekorasyon Fikirleri

Gri tonları, tek başına kullanıldığında ortamda ruhsuz bir havaya sebep olur. Fakat ekleyeceğiniz en ufak bir sıcak ton, durumu tamamen tersine çevirerek harika bir eve sahip olmanızı sağlayacaktır.


• Salonunuzda duvar ve mobilya renklerinizi gri tonları arasından seçtiyseniz; halı, TV ünitesi, yemek masası örtüsü veya kırlentlerinizi kırmızı, sarı ve siyah renklerden yana tercih etmeniz, hoş bir hava katacaktır.


• Mutfağınızdaki gri hakimiyetine sıcak bir dokunuş yapmak istiyorsanız, sandalyelerinizin minderlerinde ve perdelerinizde kırmızı çizgili, noktalı ürünleri tercih edebilirsiniz.


• Yatak odanızın cansız griliğine hareket katmak için kırmızı, sarı, haki ve lacivert tonlarında çerçeveleri kuru çiçeklerle doldurabilir ve uykuya dalmadan hemen önce uyumlu renkler aracılığıyla zihninizi rahatlatabilirsiniz.

Sepeti Temizle

Tüm ürünleri kaldırmak istediğinize emin misiniz?