Devam edebilmek için lütfen renk seçimi yapınız.
Devam edebilmek için lütfen ölçü seçimi yapınız.
Ürün Açıklaması:
Détendre Cone Abajur Şapkası - Açık Kahve
Sade ve klasik tasarımıyla her zevke hitap eden Détendre Cone Abajur Şapkasını dilediğiniz abajur ayağı ile kombinleyebilirsiniz.
Işık geçirgenliğini arttırmak için seyrek dokunmuş parlak kumaş kullanılan konik şeklindeki Détendre Cone Abajur Şapkası, aynı renk malzemeden kullanılmış alt ve üst kenar biyeleriyle hareketlendirilmiştir.
*E27 duy tipine uygundur.
*Kullanılabilir maksimum watt 60W, 230V 50HZ'dir.
Teknik Özellikler:
Ürün Tipi: Keten, Demir
Ölçü: 9x25x19 cm
Üretim Yeri: İthal
Paket İçeriği:
Abajur Şapkası: 1 Adet
Ürünün fiyatı düşünce mail adresinize haber vereceğiz.
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin;
Bu formun onaylanması ile 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 15 Temmuz 2015 tarihli 29417 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik kapsamında Deha Mağazacılık Ev Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”) tarafından veya bir aracı firma vasıtasıyla Şirketimizce sunulan ürünlere, ödeme seçeneklerine kampanyalara ve müşteri ilişkilerine ilişkin telefon, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilen ve ticari amaçlarla gönderilen veri, ses ve görüntü içerikli her türlü ticari elektronik ileti ile yapılacak tüm tanıtım, kampanya ve bilgilendirme mesajı gönderimini kabul etmektesiniz.
Şirketimiz tarafından gönderilen iletilerde belirtilen yöntemlerle gönderim listesinden kolayca ve ücretsiz olarak çıkabilirsiniz.
Tarafınıza gönderilecek olan e-bülten içerisinde yer alan “üyelikten ayrılmak istiyorsanız tıklayınız” butonuna tıklayarak da ticari elektronik iletilerin tarafınıza gönderilmesini engelleyebilirsiniz.
Tarafımızca sizlerle ilk iletişimin kurulabilmesi için e-posta adresinize gönderilecek ONAY e-postasındaki bağlantıya tıklayarak ONAY sürecini tamamlamanız gerekmektedir.