{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "user": { "email": "" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Runner Boyu Kaç Cm Olmalı?

Runner Boyu Kaç Cm Olmalı?

Runner Boyu Kaç Cm Olmalı? 

Runnerlar hem sofranızın daha uyumlu görünmesini sağlayan hem de masa örtünüzün kirlenmesini geciktiren sofra aksesuarlarıdır. Şık sofraların olmazsa olmaz süsleri haline gelen runnerların farklı boyutlarını bulmak mümkün. Uzunlukları 120 cm ile 160 cm arasında değişen runnerların en genişliği 30 cm ile 55 cm arasında farklılık gösterir. Sofranız için en uygun Runner seçimini gerçekleştirebilmek için, kaç kişi ağırlayacağınızı ve masa boyutlarını bilmek son derece önemlidir. İki kişilik bir sofra için 30 x 140 cm, 35 x 150 cm veya 45 x 160 cm boyutlarındaki runnerlar yeterli olacaktır. Geniş bir masada sofra kuracaksanız ve kişi sayınız fazla ise birden çok sayıda runnera yer verebilirsiniz. 30 x 140 cm ölçülerinde 2 veya 3 adet Runner sofranızda oldukça şık duracaktır. Yine de tercihinizi 35 x 150 cm boyutlarında 2 adet runnerdan yana yapmanız da sofranızın şıklığını bozmayacaktır.


Runner Seçimi Nasıl Yapılır?

Runnerlar renk ve desen bakımından farklılık gösterecek şekilde tasarlanırlar. Sofranız için en uygun renk ve boyut seçimini yapabilmek için dikkatli olmak gerekmektedir. Runner seçimini, masa boyutunuza en uygun şekilde yapabilmek kolay gibi görünse de runnerın masa üzerinde duruşunu görmeden satın almamanız tavsiye edilir. Runnarlar genellikle tek şekilde, dikdörtgen biçiminde dizayn edilirler. Bu durum çeşitliliği sınırlasa da desen ve renk konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptirler. Sofranızda hakim olmasını istediğiniz duygu ve tasarıma göre seçebileceğiniz farklı runnerlar bulunur. 

•Romantik ortamlar için seçeceğiniz runnerlar, işlemesiz, düz renk, kırmızı veya siyah olarak seçilmelidir. Beyaz masa örtüsü üzerinde tutkuyu temsil eden bu renklerin tercih edilmesi romantik sofranıza daha büyük anlamlar yükleyecektir. 

•Resmi davetler veya özel misafirler için runner seçmeyi düşünüyorsanız, krem veya beyaz renklerde, uçları işlemeli bir runner seçmeniz en ideal tercih olacaktır. Beyazın asaletine sofranıza taşıyacak açık renkli runnerlar, şıklığınıza şıklık katacak. 

•Ne çok samimi ne de çok resmi bir sofra düşlüyorsanız, açık mavi, pembe, açık sarı tonlarında tercih edeceğiniz düz runnerlar size bu ortamı sağlama olanağı sunacaktır. Amerikan Servis Boyutları Nasıl Olmalı? Amerikan servisler, kişiye özel runnerlar gibi düşünülebilecek sofra aksesuarlarıdır. Daha sportif ve daha samimi bir ortam yaratmak için kullanılabilecek olan Amerikan servisler, elbette renkleri ve tasarımlarıyla sofranızdan şıklığı da eksik etmeyeceklerdir. Kişiye özel olmaları sebebiyle boyutları runnerlara nazaran çok daha küçük olan Amerikan servisler, 30 x 40 cm, 29 x 42 cm boyutlarında olabilirler. Tasarımları ise runnerlara göre çok daha farklı ve çeşitlidir. 


Amerikan Servis Çeşitleri Nelerdir? 

Küçük boyutlu olmaları sebebiyle üretim alanları ve tercihleri daha geniş olan Amerikan servisler farklı boyut, şekil ve renklerde tasarlanabilirler. Sofranıza ve yemek odanıza, yemek takımınıza en uygun Amerikan servisi seçebilmeniz için bazı ipuçlarını sizlerle paylaşacağız. Yuvarlak Amerikan servisler Yuvarlak tabaklarınızla birlikte tercih edebileceğiniz, geniş boyutlardaki yuvarlak Amerikan servisleri, tabaklarınız tam ortaya gelecek şekilde sofranıza yerleştirebilirsiniz. Daha samimi bir görüntü sunan yuvarlak Amerikan servislerin altına masa örtüsü sermek zorunda olmadığınızı anımsatmak isteriz. Dikdörtgen Amerikan servisler En sık kullanılan servis aksesuarları olan dikdörtgen Amerikan servisler, şıklıktan ziyade temizlik için tercih edilirler. Restoranlarda sıkça karşılaşabileceğiniz dikdörtgen Amerikan servisler, desen ve renk konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Eğer kağıt malzemeden üretilmiş bir servis satın alıyorsanız farklı renklerde çok sayıda almanız işinizi kesinlikle kolaylaştıracaktır. 


Amerikan Servisler Hangi Malzemeden Üretilir? 

Model konusunda çok sayıda çeşit sunan Amerikan servisler, üretildikleri malzemelerle sofranızın havasını değiştirmenize olanak sağlar. Kumaş servisler, uzun süre kullanılabilecek, genellikle düz renklerde üretilen sofra aksesuarlarıdır. Kir tutmayan özel kumaşlardan üretilen Amerikan servislerin bu çeşidi, güvenle kullanılabilecek ve hızlıca temizlenebilecek sofra tekstili ürünleridir. Kağıt servisler, daha çok sık kullanım için tasarlanmış kullan at tarzı ürünlerdir. Ev sıcaklığından biraz uzaklaştırır gibi görünse de temizlik ve pratiklik açısından oldukça faydalı birer aksesuarlardır. Hasır Amerikan servisler ise hem şık hem sıcak bir sofra kurmanızda size yardımcı olacak sofra tekstili ürünleridir.



Sepeti Temizle

Tüm ürünleri kaldırmak istediğinize emin misiniz?