{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "user": { "email": "" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır?

Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır?

Lastikli Çarşaf Nasıl Katlanır? 

Lastikli çarşaflar, hayatı kolaylaştıran bir seçenek sunarlar. Fakat saklanması, düzgün bir biçimi olmadığı için zorlayıcı olabilir. Lastikli çarşaf nasıl katlanır ? Paketinden çıktıktan sonra asla eskisi gibi katlanamayan lastikli çarşaflar, her zaman bir tarafı yamuk biçimde dolaba veya çekmeceye yerleştirilir. Oysa lastikli çarşaf katlamanın basit birkaç ipucu bulunur. Bunlardan ilki, yere sererek katlamanız gerekmesidir. Lastikli çarşafınızı tamamı açık olacak şekilde yere veya yatağınızın üzerine serdikten sonra lastikli kısımları içte kalacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde biçimsiz kısmın içte kalarak dışarıdan düzgün görünmesini sağlarsınız. Daha sonra uzun veya kısa kenarından bir kez katlayarak lastik kısımlarını tamamen ortadan kaybedebilir ve çarşafınızı dilediğiniz gibi katlayarak yerleştirebilirsiniz. Lastikli çarşafınızı diğer çarşaflar gibi ayakta, elde katlamaya çalıştığınızda ortaya çok biçimsiz, eğri büğrü bir görüntü çıkacaktır. Yalnızca köşelerinde lastik bulunan çarşaflarda bu durum biraz daha kolay olsa da, kenarlarında da lastik bulunan çarşafları düzgün katlamanın tek yolu, sererek katlamaktır. 


Lastikli Çarşaflar Hangi Kumaştan Üretilir? 

Madame Coco’dan satın alacağınız lastikli çarşaflar tek veya çift kişilik hangi boyutta olursa olsun pamuk dokumaya sahiptir. Pamuğun ortam nemini düzenlemeye yardımcı yapısı, sıcaklığı ideal düzeyde tutan iplikleri sayesinde rahat ve kuru bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz. %100 pamuk lastikli çarşaflara Madame Coco’nun tüm şubelerinden veya online mağazasından erişebilirsiniz. Dilediğiniz boy ve renkteki lastikli çarşafları sepetinize ekledikten sonra adresinizi girmeniz yeterli olacaktır. Bir Evde Kaç Tane Çarşaf Bulunmalı? Evlerdeki çarşaf sayısı genellikle yaşayan kişi sayısına göre hesaplanmaz. Sık sık yıkanan ve değiştirilen bu tekstil ürünleri aynı zamanda yatılı misafirler için yedeklenmesi gereken ürünler arasındadır. Yalnızca aile bireyleri düşünüldüğünde iki kişilik bir aile için 3 çarşaf yeterli olacaktır. Fakat misafirler eklendiğinde bu sayıyı 5’te tutmak büyük bir kolaylık sağlar. Sık sık yatılı misafir kabul eden ailelerin yedekte en az 3 çarşafı bulunması, temiz çarşaf arama derdinden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. 

• İki kişilik bir aile için; 3 çift kişilik çarşaf, 1 tek kişilik çarşaf 

• Üç kişilik bir aile için; 3 çift kişilik çarşaf, 3 tek kişilik çarşaf 

• Dört kişilik bir aile için; 4 çift kişilik çarşaf, 5 tek kişilik çarşaf yeterli sayıdadır. 




Çeyiz Hediyesi Lastikli Çarşaf Olur Mu? 

Çeyiz hazırlıkları tatlı bir telaştır. Bu tatlılığa ortak olmak istiyor ve sevdiklerinize ne hediye edebileceğinizi düşünüyorsanız, lastikli çarşaf en iyi seçeneklerden birisi olacaktır. Sık sık değiştirilen, temizlenen yatak odası tekstili ürünleri, ne kadar çok sayıda olursa o kadar avantaj sağlarlar. Bu nedenle yeni evlenecek bir çifte çeyiz hediyesi olarak 2 veya 3 adet lastikli çarşaf hediye edebilirsiniz. Böylece hem evlerini hazırlamalarında destek sunmuş hem de her daim sizi anımsayacakları ve işlerine yarayacak şık bir hediye vermiş olursunuz.



Sepeti Temizle

Tüm ürünleri kaldırmak istediğinize emin misiniz?