{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "user": { "email": "" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

Acc Ev Düzenleme Önerileri

Ev Düzenleme Önerileri

Ev Düzenleme Önerileri


Düzenli bir ev, düzenli bir kafa demektir. Temiz, derli toplu ve sade bir ev, bu nedenle herkesin hayalidir. Bu hayalinizi gerçeğe dönüştürebilmeniz için gerekli olan ev düzeninin püf noktaları ise Madame Coco’da sizler için hazırlandı. • Gizli depolama alanları, evinizin genel düzenini sağlamada en büyük yardımcınızdır. Sandıklı koltuklar, depolanabilir alan sunan puflar, ayrılabilen çekmeceli orta sehpalar, gömme dolaplar ve daha pek çok ev eşyası ile muhteşem bir düzen oturtabilirsiniz. 

•Kapalı dolapların dağınıklığından bıktıysanız, açık raf sistemleri yardımınıza koşacaktır. Banyoda, mutfakta ve çalışma odanızda yer verebileceğiniz bu düzenleme ile çok daha kolay bir şekilde ev düzeni sağlayabilirsiniz. 

•Evinizde boşta kalan köşeleri, açık raf düzenlemesi ile depolama alanı olarak kullanabilirsiniz. 

•Dolap içi düzenlemelerinizde kutular ve ayırıcılar kullanarak, çok daha tertipli bir görünüm elde edebilirsiniz. 

•Raf altı askıları ve dolap kapağı rafları ile hem mutfakta hem de banyoda çağ açan bir ev düzeni sizin olabilir. 

•Ev düzenleme fikirleri arasında sevilerek kullanılan bir diğer eşya ise çekmeceli dolaplardır. Buzdolabı, gardırop gibi yanlarında boşluk kalan eşyalarınız ile duvar arasına, bu dolaplardan yaptırabilirsiniz. Salon ve Oturma Odaları İçin Düzenleme Önerileri Sevdiklerinizi ağırladığınız, ailenizle birlikte en çok vakit geçirdiğiniz salon ve oturma odaları, evin en sık dağılan alanlarıdır. Fakat Madame Coco’nun sizler için hazırladığı ev düzeni fikirleri sayesinde, artık eviniz salonunuzdaki düzensizlik yüzünden dağınık evler kategorisinde olmaktan hızlıca çıkacaktır.

•Düzenli salon, düzenli ev demektir. Bu nedenle salonunuzda yer verebileceğiniz minik detaylar, tüm evinizin düzenli görünmesine yardımcı olacaktır. 

•Oturma grubu seçiminde sandıklı ürünlerden yana tercih yapmak, misafirleriniz için depoladığınız çarşaf ve nevresim takımları gibi tekstil ürünlerinizi kolaylıkla saklamanızı sağlayacaktır. 

•Sehpalarınızı çekmeceli modellerden seçmek; dergi, kitap, kumanda, şarj aleti gibi oturma odalarının vazgeçilmez eşyalarını ortadan kaldırırken yardımcı olacaktır. 

•TV ünitesi, genellikle bir dekor olarak görülmektedir. Fakat ünite satın alırken, depolamaya uygun dolaplı ve çekmeceli ürünler seçmek, salonunuzda ortalıkla görmek istemediğiniz minik parçaları kaldırabilmenize olanak tanıyacaktır. 

•Orta sehpa gibi alanı küçülten eşyalar yerine daha minimal tasarımlar satın almayı seçtiyseniz, koltuk kollarına yerleştirebileceğiniz kumaş raflar sayesinde kumandadan telefona pek çok eşyayı ortalıktan kaldırabilirsiniz. 

•Salon ve oturma odası, genellikle evin en geniş bölümü olmanın yanı sıra en sık vakit geçirilen alanıdır da… Bu nedenle gerekli gereksiz pek çok eşya, koltukta, TV ünitesinde veya sehpaların üzerinde bulunuyor olabilir. Bu tarz küçük detaylar önemsizmiş gibi görünse de aslında ev düzenleme denilen durum, bu minik parçaların olması gerektiği yerlere taşınmasıdır.


 Yatak Odası için Düzenleme Önerileri Nelerdir? 

En düzenli görmek istenilen yer yatak odasıdır. Uykuya geçmeden hemen önce bir dağınıklık görmek, zihnin de dağılmasına yol açacağı için uykuya geçişi zorlaştırabilir. Öte yandan evin en temiz olması gereken odalarından birisi olan yatak odası toplu olmadığında, temizlik de zorlaşır. 

Yatak odanızda kullanabileceğiniz ev düzeni fikirleri ise şöyledir: 

•Eviniz için eşyalarınızı sıfırdan alıyorsanız, yatak odanıza gömme dolap yaptırmak tüm alanı derli toplu gösterecektir. 

•Yatak başlığınızı kendi amacı dışında da kullanabilirsiniz. Kalın formda bir başlığın yan kısımlarına raf yaptırabilir ve telefon, kitap gibi uyku öncesi vakit geçirdiğiniz eşyalarınızı komodin üzerine koymaktansa başlığınızın raflarına yerleştirebilirsiniz. 

•Komodin seçiminde tercihinizi açık raflı ürünlerden yana yapabilir ve Madame Coco’dan satın alabileceğiniz Benedite Küçük Hasır Sepet, Adolie Orta Hasır Sepet veya Adolie Küçük Hasır Sepet’i açık raflara yerleştirerek kendinize ek bir depolama alanı yaratabilirsiniz. Bu sepetlerde kirli çamaşırlarınızdan ütülenecek kıyafetlere pek çok şeyi depolayabilirsiniz. Çocuk Odaları İçin Düzenleme Önerileri Evin en kolay ve en hızlı dağılan bölümü, kuşkusuz çocuk odalarıdır. Ev düzenleme pratik bilgilere en çok ihtiyaç duyulan yere de doğal olarak bu kısımdır. Hem çocukların hareket alanını kısıtlamayacak hem de çocuk odasının düzenli olmasını sağlayacak ev düzeni püf noktaları, Madame Coco’da sizlerle. 

•Oyuncak sayısını azaltmak, çoğu zaman odanın düzenlenmesi için en iyi çözümlerden birisidir. Fakat kalan oyuncaklar için renkli sepetler edinmek, çocuğunuzun da ortalığı toplama konusunda hevesle hareket etmesini sağlayabilir. 

•Çocuk odasındaki gardırop, aslında çocuk kıyafetlerinin küçük olması sebebiyle bolca boş alana sahiptir. Bu boşlukları dolap içi sepetlerle doldurabilir ve çocuklarınızın sık giymediği kıyafetlerin yanı sıra artık tedavülden kalkmış oyuncakları da bu sepetler sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. Denys Kapaklı Kutu 8 lt, Clarita Silindir Kumaş Sepet ve Clarita Dikdörtgen Kumaş Sepet, bu konuda yardım alabileceğiniz Madame Coco ürünleridir. Çalışma Odası Düzenleme Önerileri Çalışma odası, zihin aktivitelerinin en yoğun olduğu alan olması sebebiyle sürekli bir tertip içerisinde bulunması gereken ev bölümüdür. Masadan kitaplığa, sehpadan koltuğa ve halıya her şey, mükemmel bir düzen içerisinde olmalıdır. 

Bu düzeni sağlamanıza yardımcı olabilecek ev düzeni püf noktaları ise şu şekilde sıralanabilir: •Çalışma odasında masanın düzenli olması, odanın düzenli olduğu görüntüsüne en çok katkı sağlayan durumdur. Masa üstü düzenlemeleri için kalemlik olarak kullanabileceğiniz Golden Fox Obje, Golden Dog Obje ve Golden Rabbit Obje hem masanızın üzerini toparlayacak hem de sıcacık bir atmosfer sunacaktır. 

•Ataç, iğne gibi minik malzemelerini koyabileceğiniz Antonin Biblo, çalışma masanızın güzelliğini ikiye katlayacaktır. 

•Kitaplarınızı boy sırasına göre dizmek, genel görünümün düzenli olmasını sağlayacaktır. Ayrıca kitap tutucu olacak biblolar yerleştirmek hem devrik kitap sorununuzu kökten çözecek hem de dekoratif bir unsur olarak şık görünecektir. 

•Çalışma masanızın tam karşısına asacağınız mantar, ahşap veya metal bir pano ile not kağıtlarınızı masanızın üzerinden kurtarabilirsiniz. Mutfak Düzenleme Önerileri Düzenlenmeye en çok ihtiyaç duyulan, çok sayıda küçük parçanın yer aldığı mutfaklar için minik ipuçları Madame Coco’da sizleri bekliyor. 

•Mutfak düzeni dendiğinde akla ilk olarak dolap içi düzenlemeler gelmektedir. Lavabo altına yerleştireceğiniz raflarla temizlik malzemeleri, yağ gibi eşyalarınızı düzenli tutabilirsiniz. • Dolap kapaklarınıza yerleştireceğiniz ince uzun askılara tencere ve tava kapaklarını asabilir, karışıklıktan kurtulabilirsiniz. 

•Çekmece veya dolabınızda, tencere rafları kullanabilirsiniz. 

•Açıkta duran ve kirli bir görüntüye sebep olan standlı baharatlıklar yerine, dolaplarınızdan birinin üzerine sabit bir baharatlık yaptırabilirsiniz. 

•Mutfak masası üzerinde serbestçe dolaşan elma, portakal, mandalina gibi meyvelerinizi Madame Coco’dan satın alabileceğiniz Marlie Küçük Hasır Sepet içerisine yerleştirebilirsiniz. 

•Dacre Dar Mutfak Düzenleyici’yi ister dolap içinde isterseniz de buzdolabınızda şişeleri toparlamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca Dacre Geniş Mutfak Düzenleyici de size aynı şekilde yardım sunacaktır. 

•Tezgahınızın yanına veya üstüne, tava askısı yaptırmak ev düzenleme pratik bilgiler arasında yer almaktadır. 

•Bulaşık süngeri ve deterjanının dağınık görüntüsünden kurtulmak için musluğunuzun hemen arkasına bir raf yaptırabilirsiniz.

•Bıçaklarınız için çekmece içi raf tercih ederseniz hem olası kazalardan kurtulmuş olursunuz hem de oldukça düzenli bir görüntü elde edersiniz. 

•Çöp tenekenizi tezgah üzerinde konumlandırmak yerine lavabo altı dolap kapağınıza sabitleyebilir ve kirli görüntüden kurtulabilirsiniz. Banyo Düzenleme Önerileri Sürekli temiz ve düzenli olması gereken banyonuz için pratik düzenleme ipuçları, Madame Coco’da sizlerle. Banyonuzun boyutuna uygun şekilde içlerinden seçebileceğiniz ev düzenleme fikirlerine kolayca göz atabilirsiniz. 

•Banyonuzda havlularınızı koymak için dolabınız yeterli gelmiyor veya dolap bulunmuyorsa, klozetin üst kısmına açık raf düzenlemesi yapabilirsiniz. 

•Lavabo altına dolap yaptırabilir veya paletler aracılığıyla açık bir raf düzenini kendiniz kurabilirsiniz.

 •Makyaj malzemelerinizi bir çanta içerisine sıkıştırıp banyo dolabınızı her hazırlık esnasında dağıtmak yerine Carmeline Büyük Kutu’ya koyarak hem kozmetik ürünlerini koruyabilir hem de hazırlanma kolaylığı elde edebilirsiniz. 

•Luisa 3 Bölmeli Dolap İçi Düzenleyici ile banyo dolabınızın içinde aradığınızı bulabileceğiniz bir düzen oluşturabilirsiniz. 

•Banyo renklerinize uygun şekilde seçeceğiniz Audra Makyaj Aynası veya Alison Makyaj Aynası ile dekoratif bir dokunuş yapabilirsiniz.



Sepeti Temizle

Tüm ürünleri kaldırmak istediğinize emin misiniz?